در دنیای دیجیتال امروز، که همگی ما با انواع مختلف محتوا احاطه شدهایم، حتما بارها شنیدهاید که شغل کسی «تولید محتوا» باشد. اما اگر از ما بپرسند «تولید محتوا چیست» و دقیقا چه فعالیتهایی را شامل میشود، احتمالا نتوانیم پاسخ کامل و درستی به آن بدهیم. خیلی از افراد فکر میکنند تولیدکنندگان محتوا لزوما نویسنده، گرافیست یا عکاس هستند. این دیدگاه با اینکه اشتباه نیست، تعریف درست و کاملی هم از شغل تولید محتوا به ما ارائه نمیکند.
پیامهایی که به بهترین نحو ممکن منظور خود را به مخاطب میرسانند، در نهایت به مارکتینگ اصولی و درست منجر میشوند. اصل ساده بودن و رسا بودن محتوا در دیجیتال مارکتینگ زیربنای موفقیت است.
در این مرحله محتوایی را که تولید و منتشر شده از طریق کانالهای مختلف در معرض دید مخاطبان بیشتری قرار میدهید تا بیشتر دیده شده و با آن تعامل شود. در فهرست زیر به اصلیترین روشهای ارتقای محتوا اشاره کردهایم:
با تولید مداوم محتوا، گنجینهای از منابع، مطالب و تصاویر ارزشمند و مرتبط با برند را در ذهن مخاطبان ایجاد میکنید. در حقیقت محتوا به ابزاری تبدیل میشود که هر بار آن را در معرض دید کاربر قرار میدهید تا به یاد برند و کسب و کار شما بیافتد.
تاریخچه، اصول طراحی، کاربردها و انواع – تصویری و گام به گام شروع مطالعه
فهیمه سکوتی دانشآموخته رشته مترجمی زبان انگلیسی است. فعالیت او در زمینه بازاریابی محتوایی و تکنولوژی بوده و در حال حاضر آموزشهای دیجیتال مارکتینگ مجله فرادرس را مینویسد.
محتوای تخصصی: محتوای تخصصی برای افرادی با دانش و مهارت خاص قابل دسترسی است.
محتوای وبسایت صرفنظر از نوع آن، لازم است چند ویژگی مهم داشته باشد:
اگر میخواهید به درستی سوژه مورد نظر را برای تولید محتوا بشناسید، باید با تحقیق در مورد کلمات کلیدی شروع کنید. این کلمات علاوه بر اینکه نشان میدهند کلیک کنید آیا فعالیت در آن حوزه ارزش دارد یا خیر، میتوانند نقشه راه مناسب برای شروع کار را در اختیار شما قرار دهند و شما را با نمونه کارهای رقبا در رابطه با محصول یا کسبوکارتان آشنا کنند.
در فهرست زیر خیلی خلاصه به مهارتهای موردنیاز کارشناس تولید محتوا، صرفنظر از نوع محتوا، اشاره کردهایم:
ایجاد محتوای باکیفیت و ارزشمند به شما کمک می کند تا به عنوان یک متخصص در زمینه خود شناخته شوید.
از این موضوع نتیجه میگیریم میتوان از هوش مصنوعی برای همه مراحل فرایند تولید محتوا استفاده کرد اما فعلا نمیتوان آن را جایگزینی برای انسان در نظر گرفت چون محتوای تولیدشده توسط آنها به کنترل دقیق احتیاج دارد.
یکی از اصول موفقیت در هر کسب و کاری، به ویژه کسب و کارهای آنلاین، اعتمادسازی است. محتوا بهترین و تنها ابزار شما برای اعتماد سازی است. شما همانند کسب و کارهای سنتی نمیتوانید رو در رو با مخاطبانتان صحبت کنید و اعتماد آن ها را جلب کنید.
بنابراین تولید محتوا در اینجا بهصورت هدفمند و برای تأثیرگذاری روی مخاطب هدف انجام میشود. یعنی مخاطبی وجود دارد که برای او محتوا تولید میکنیم.